reklama

Jarní očista pro tělo i duši. Jak si poradit v kuchyni s čajem matcha?

MatchaTea lanýže

Ingredience:

  • 50 g smetany na šlehání
  • 150 g bílé čokolády
  • 15 g másla
  • 5 g zeleného čaje MatchaTea
  • 1 limetka
  • marcipánová hmota

Postup přípravy:

Ve vodní lázni zahřejeme smetanu a přidáme na kostičky nalámanou čokoládu. Necháme rozehřát, přidáme máslo a v trošce vody rozmíchaný čaj. Vše dobře promícháme. Lehce si vyválíme marcipán a vykrajujeme kolečka o průměru 5 cm.

Hmotu necháme v lednici ztuhnout. Poté lžičkou vykrajujeme kousky, které rychle v dlani zpracujeme do kuličky a balíme do vykrojených koleček. A opět dáme ztuhnout do lednice. Posypeme čajem smíchaným s moučkovým cukrem.

Další zajímavé články

reklama
reklama
reklama