Čokoláda pro gurmány
V rámci „čokoládové revoluce" v posledních desetiletích nastupuje nový gurmánský trend (vznikl kde jinde než ve Francii a Itálii:) a to konzumace opravdové čokolády se šampaňským, červeným vínem, koňakem, rumem a s dalšími ušlechtilými destiláty. Například jedna z nejlepších čokoládoven na světě DOMORI vydala publikaci, ve které uvádí doporučení, s jakým ušlechtilým nápojem je dobré jejich konkrétní čokoládu kombinovat.
Čokoládový trend, který si podmanil italské i francouzské gurmány, u nás první uvedl Xoco Club a uvádí první dvě edice vzácné jednodruhové čokolády s kořením a květy vyladěné speciálně pro párování s víny a ušlechtilými destiláty. Krabičku čokolády si můžete koupit na www.torad.cz za 145 korun. V delishopu této stránky k ní můžete vybrat i skvělé víno.
Foto:
torad.cz
reklama