reklama

V posledním díle Ano, šéfe! se vaří v Americe

Poslední speciální díl Ano, šéfe! se natáčel v Chicagu v Americe. Loučení velkého Šéfa za velkou louží je netradiční

Foto: Žena

Diváky televize Prima čeká tento čtvrtek ve 21.20 poslední díl úspěšného pořadu Ano, šéfe! Tentokrát Zdeněk Pohlreich odletí do Chicaga, kde sídlí nejpočetnější česká menšina v USA. Podíváme se, jak se daří restauraci Café Prague v Americe.

Restauraci vede Milada Chlubnová, která ve Spojených státech žije přes dvacet let. Dokonce i za velkou louži je česká gastronomie v krizi. Majitelka řemeslu moc nerozumí, a proto naslouchá mladému kuchaři Ondřejovi z Ostravy. Zdeněk bude úplně paf z toho, že už ve dveřích nepozná, zda jde o kavárnu, klub či restauraci. Ještě víc bude zmatený z jídelníčku, kde vedle svíčkové a kulajdy najde carpaccio nebo kalamáry.

Zdeněk Pohlreich má Ameriku rád a kromě vysvětlení pojmu americký sen se vydá i po stopách pouličních fast foodů. Uvidíme, jak se pokusí změnit české jídlo ve státě hamburgerů a hranolek. Největším problémem podniku je obsluha, kterou nemine vyhazov. Lekci moderního vaření dostane jak Ondřej, tak i druhý kuchař Adam. Jako tradičně je bude čekat zátěžový oběd, který potvrdí, že se segedínským gulášem toho v Chicagu moc nevytrhnou.

Americký cestopisně-gastronomický speciál ve čtvrtek navštíví dokonce i hráči NHL a velmi mile Šéfa překvapí. Uvidíme s jakým výsledkem souboj v kuchyni skončí, a zda v zemi "pruhů a hvězdiček" bude za okny viset nálepka. Zdeněk Pohlreich se v posledním díle loučí slovy: "Nesmíte si nikdy říct, že to nejde!"

reklama
reklama
reklama