View this post on Instagram Vajíčkové muffiny🍳 Ingredience: 10 vajíček (na 1 muffin 1 vajíčko) menší pórek 1 střední cibule 2 ks žampion portobello prosciutto crudo (z delmartu) ghí sůl, pepř, pažitka Postup: Na pánvičce osmahneme na ghí cibulku, pórek a žampion, osolíme, opepříme. Připravíme si formičky na muffiny. Může se buď dát rovnou do silikonových nebo ještě i do papríkových formiček. Ty doporučuji předtím vymazat a vysypat např. mandlovou moukou. Cca polovinu muffinu naplníme směsí z pánvičky. Pak už jen do každého muffinu rozklepneme jedno vajíčko, které osolíme. Pečeme na 180 stupňů cca 20 minut. Přidáme prosciutto a necháme dojít ve vyplé troubě. Na závěr ozdobíme pažitkou. #muffins #bacon #eggs #portobello #whole30 #lowcarb #lchf #zdraverecepty #healthyfood #foodstylist A post shared by Monika & Míša (@eat_your_fears) on Sep 2, 2018 at 7:41am PDT
Vajíčkové muffiny🍳 Ingredience: 10 vajíček (na 1 muffin 1 vajíčko) menší pórek 1 střední cibule 2 ks žampion portobello prosciutto crudo (z delmartu) ghí sůl, pepř, pažitka Postup: Na pánvičce osmahneme na ghí cibulku, pórek a žampion, osolíme, opepříme. Připravíme si formičky na muffiny. Může se buď dát rovnou do silikonových nebo ještě i do papríkových formiček. Ty doporučuji předtím vymazat a vysypat např. mandlovou moukou. Cca polovinu muffinu naplníme směsí z pánvičky. Pak už jen do každého muffinu rozklepneme jedno vajíčko, které osolíme. Pečeme na 180 stupňů cca 20 minut. Přidáme prosciutto a necháme dojít ve vyplé troubě. Na závěr ozdobíme pažitkou. #muffins #bacon #eggs #portobello #whole30 #lowcarb #lchf #zdraverecepty #healthyfood #foodstylist
A post shared by Monika & Míša (@eat_your_fears) on Sep 2, 2018 at 7:41am PDT