V přírodě roste spousta dezertů sama od sebe: lesní jahody, maliny nebo třešně ptačky už žádnou další úpravu nepotřebují. Ne vždycky jsou ale po ruce a s koncem léta jich kvapem ubývá. V takové chvíli mlsní malí výletníci ocení netradiční dobrotu s vůní kouře a medu. Jejím základem jsou jablka, doplnit je můžete i pevnějšími hruškami. Oboje najdete ve zplanělých sadech či v alejích u cest. Jen letní jablka se na tuhle kratochvíli moc nehodí, jsou vodnatá a jejich dužnina se většinou snadno rozpadá. Je důležité ovoce vybrat pečlivě, aby půlka špízu nezůstala syrová a půlka na škvarek.
Ingredience
Postup
Centrum.cz | Atlas.cz 1999 – 2024 © Economia, a.s. | O nás | Všechny služby | Volná místa
Inzerce | Služby firmám | Všeobecné podmínky | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Zpracování osobních údajů | Audiovizuální mediální služby | Nápověda
Jakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků, je bez souhlasu Economia, a.s. zapovězeno.
Bez souhlasu Economia, a.s. je zapovězeno též rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat podle ustanovení § 39c autorského zákona.