Drůbeží maso si uchová šťávu a nevysuší se díky tomu, že se peče úplně uzavřené, slanina a cibule uvnitř tomu ještě pomůžou a přidají příjemné aroma. Různé varianty tohoto receptu najdete u kočovných kmenů napříč světem. V našich zeměpisných šířkách pekli slepici v jílu kočující Romové ještě před sto roky. V případě, že na jílovitou půdu nenatrefíte, můžete kuře zabalit do alobalu. V takovém případě však bude čas pečení asi poloviční.
Ingredience
Postup
Centrum.cz | Atlas.cz 1999 – 2024 © Economia, a.s. | O nás | Všechny služby | Volná místa
Inzerce | Služby firmám | Všeobecné podmínky | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Zpracování osobních údajů | Audiovizuální mediální služby | Nápověda
Jakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků, je bez souhlasu Economia, a.s. zapovězeno.
Bez souhlasu Economia, a.s. je zapovězeno též rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat podle ustanovení § 39c autorského zákona.