Škvarky nasekáme najemno a smícháme se 150 g hladké mouky. Zakryjeme fólií a dáme do lednice.
Droždí rozdrobíme a smícháme se 100 ml vlažného mléka a lžičkou cukru. Necháme vzejít kvásek.
Zbylou mouku smícháme ve větší míse s kváskem, přidáme zbytek mléka, vmícháme změklé máslo, sůl a vypracujeme těsto. Necháme vykynout (cca 1 hodina) a těsto vyklopíme na pomoučněný vál. Zapracujeme rozemleté škvarky a rozválíme, těsto přehněteme a znovu rozválíme na 1 cm tlustou placku. Pomocí skleničky o průměru 5-6 cm vykrojíme kolečka, potřeme je rozkvedlaným vejcem a nožem do nich uděláme mřížky. Posypeme kmínem a dáme do předehřáté trouby (180 °C). Pečeme dozlatova zhruba 10-15 minut a necháme vychladnout.