Ingredience
Postup
Zeleninový vývar přiveďte k varu. Poté do něj vsypte polentu, promíchejte a vařte 15 minut na mírném ohni. Polenta zhoustne na kaši už během prvních pár minut, ale v tuhle chvíli ještě není hotová, vařte ji aspoň tu čtvrthodinku. Použijte hrnec s tlustým dnem a přilévejte horkou vodu nebo vývar, pokud se polenta přichytává a houstne.
Mezitím nakrájejte tempeh na plátky a na oleji orestujte dozlatova. To samé udělejte s hráškem. Podle chuti osolte a opepřete.
Hotovou polentovou kaši osolte, opepřete a zjemněte smetanou. Podávejte s opečeným tempehem a hráškem. Na závěr ozdobte řeřichou.
Recept z inspiredkitchen.cz
Centrum.cz | Atlas.cz 1999 – 2025 © Economia, a.s. | O nás | Všechny služby | Volná místa
Inzerce | Služby firmám | Všeobecné podmínky | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Zpracování osobních údajů | Audiovizuální mediální služby | Nápověda
Jakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků, je bez souhlasu Economia, a.s. zapovězeno.
Bez souhlasu Economia, a.s. je zapovězeno též rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat podle ustanovení § 39c autorského zákona.