Ingredience
Postup
Ve větším hrnci si rozpusťte máslo a na něm orestujte do měkka cibuli krájenou na malé kostičky. Přidejte propasírovaný nebo pokrájený česnek a ještě chvilku restujte. Nyní přidejte pokrájenou zeleninu. Tedy mrkev, petržel, řepu, zelí a zalijte vývarem. Vývar lehce osolte, popřípadě i opepřete. Přidejte do něj kousek řasy kombu, pár snítek tymiánu, bobkový list, uvařené fazole a konzervovaná rajčata.
Vařte dokud nebude zelenina příjemně na skus. Pokud se řasa kombu nerozpadla na malé kousky, vylovte ji a pokrájejte na menší čtverečky. Pokrájenou vložte zpět do polévky. Servírujte se zakysanou smetanou.
Recept z kitchenette.cz
Centrum.cz | Atlas.cz 1999 – 2025 © Economia, a.s. | O nás | Všechny služby | Volná místa
Inzerce | Služby firmám | Všeobecné podmínky | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Zpracování osobních údajů | Audiovizuální mediální služby | Nápověda
Jakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků, je bez souhlasu Economia, a.s. zapovězeno.
Bez souhlasu Economia, a.s. je zapovězeno též rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat podle ustanovení § 39c autorského zákona.