Nesmí se roztékat a musí hlavně chutnat. Grilování sýrů s tipy šéfkuchaře zvládnete
Zabalit do alobalu, nebo raději položit volně na mřížku? Jaké typy sýrů jsou na letní radovánky u grilu těmi nejvhodnějšími? Podívejte se, jaké tajemství dokonale ogrilovaného sýru odhaluje šéfkuchař, abyste letošní grilovací seanci zvládli na jedničku.
Správně ogrilovaný sýr je chutnou variantou nejen pro vegetariány. Proč se některé druhy sýrů roztékají a v čem spočívá kouzlo grilování, aby na konci snažení chutnal jako od profíka?
Své tipy prozradil výkonný šéfkuchař Spa hotelu Lanterna Josef Tydlačka, jehož specialitou jsou právě sýry. "Grilovaný sýr u nás servírujeme s omáčkou z lesního ovoce a bagetou," dává lákavý tip šéfkuchař Tydlačka a ochotně přidává i další rady, jak grilovat sýry, aby byl výsledek co nejchutnější i nejvzhlednější.
Podívejte se na rady v naší grafice, abyste při letošním grilování nezaznamenali žádné faux pas.