Ingredience:
dva větší klobouky houby portobello
půl hrnku olivového oleje
čtvrt hrnku balzamikového octa
2 lžíce javorového či agáve sirupu
dva rozdrcené stroužky česneku
Polenta:
1 hrnek kukuřičné kaše
2 hrnky zeleninového vývaru či voda + dobrý bujón (sypký Alnatura)
půl hrnku rostlinné smetany
1/3 hrnku lahůdkového droždí (tebi) - nikoli klasické droždí
1 lžíce nadrceného čerstvého tymiánu
1 lžíce nadrceného čerstvého oregana
čerstvé bylinky dle chuti (pažitka, petržel …)
Postup:
Recept z veganotic.cz
Centrum.cz | Atlas.cz 1999 – 2025 © Economia, a.s. | O nás | Všechny služby | Volná místa
Inzerce | Služby firmám | Všeobecné podmínky | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Zpracování osobních údajů | Audiovizuální mediální služby | Nápověda
Jakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků, je bez souhlasu Economia, a.s. zapovězeno.
Bez souhlasu Economia, a.s. je zapovězeno též rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat podle ustanovení § 39c autorského zákona.