BLOG Live With Anny: Salát z černé čočky Beluga
Tak tohle je vážně pecka! Salát z černé čočky Beluga je naprosto dokonalý! Kombinace sladkého kokosového mléka, pikantnosti zázvoru a kyselosti citronu vás naprosto dostane!
Anna Tůmová
Vždy jsem byla nadšenec do vaření a hlavně pečení. Jenže jsem každý den stála před tou samou otázkou - Co uvařit k večeři?
Na internetu mi chyběly zdravé, rychlé a jednoduché recepty, a tak jsem se pustila do vytváření vlastních. Avšak cesta k nalezení toho (pro mě) pravého a zdravého stylu stravování byla dlouhá a na mém blogu (i YouTube kanálu) je podrobně zmapovaná.
Aktuálně se věnuji primárně natáčení videoreceptů, protože si myslím, že jsou tak nejpřínosnější. Z mé zkušenosti se receptu tolik nebojím, když vidím, že jeho postup hravě zvládnu.
Najdete tady zdravější recepty na jídla, která si i tak zachovala výbornou chuť a hlavně jsou prověřené mojí rodinou :)
Salát Beluga
2 porce | příprava: 30 minut | SNADNÉ
- 200 g černé čočky Beluga
- 4 mrkve (cca 200 g)
- 1 paprika
- 2 lžíce olivového oleje
- 2 stroužky česneku
- 2 cm zázvoru
- 200 ml kokosového mléka
- citron
- sůl
- něco zeleného (listy salátu, rukola…)
Postup uvidíte ve videu. :)