BLOG Live With Anny: Polévka z pečených rajčat
Recept na polévku z pečených rajčat je v podstatě vhodný po celý rok. V létě můžete spotřebovat přebytky rajčat ze zahrádky a v zimě použijte rajčata z obchodu. Ta sice nejsou pořádně k jídlu, ale této polévce poslouží úplně stejně jako ta ze zahrádky.
Anna Tůmová
Vždy jsem byla nadšenec do vaření a hlavně pečení. Jenže jsem každý den stála před tou samou otázkou - Co uvařit k večeři?
Na internetu mi chyběly zdravé, rychlé a jednoduché recepty, a tak jsem se pustila do vytváření vlastních. Avšak cesta k nalezení toho (pro mě) pravého a zdravého stylu stravování byla dlouhá a na mém blogu (i YouTube kanálu) je podrobně zmapovaná.
Aktuálně se věnuji primárně natáčení videoreceptů, protože si myslím, že jsou tak nejpřínosnější. Z mé zkušenosti se receptu tolik nebojím, když vidím, že jeho postup hravě zvládnu.
Najdete tady zdravější recepty na jídla, která si i tak zachovala výbornou chuť a hlavně jsou prověřené mojí rodinou :)
Polévka z pečených rajčat
6 porcí | příprava: cca 40 minut | SNADNÉ
- 1 kg rajčat
- 1 lžíce olivového oleje
- 1 červená cibule
- 3 stroužky česneku
- lístečky čerstvé bazalky
- 500 ml zeleninového vývaru
- sůl
- 300 g fazolí (uvařených předem)
Balsamico cibulka
- 2 červené cibule
- 2 lžíce olivového oleje
- 3 lžíce balzamikového octa
+ na servírování různé druhy semínek a kvalitních olejů
Na postup mrkněte do videa. :)