reklama

BLOG Live With Anny: Polévka z pečených rajčat

Recept na polévku z pečených rajčat je v podstatě vhodný po celý rok. V létě můžete spotřebovat přebytky rajčat ze zahrádky a v zimě použijte rajčata z obchodu. Ta sice nejsou pořádně k jídlu, ale této polévce poslouží úplně stejně jako ta ze zahrádky.

Video: Anna Tůmová: Live With Anny, Žena.cz
Anna Tůmová

Anna Tůmová

Vždy jsem byla nadšenec do vaření a hlavně pečení. Jenže jsem každý den stála před tou samou otázkou - Co uvařit k večeři?

Na internetu mi chyběly zdravé, rychlé a jednoduché recepty, a tak jsem se pustila do vytváření vlastních. Avšak cesta k nalezení toho (pro mě) pravého a zdravého stylu stravování byla dlouhá a na mém blogu (i YouTube kanálu) je podrobně zmapovaná.

Aktuálně se věnuji primárně natáčení videoreceptů, protože si myslím, že jsou tak nejpřínosnější. Z mé zkušenosti se receptu tolik nebojím, když vidím, že jeho postup hravě zvládnu.

Najdete tady zdravější recepty na jídla, která si i tak zachovala výbornou chuť a hlavně jsou prověřené mojí rodinou :)

Polévka z pečených rajčat

6 porcí | příprava: cca 40 minut | SNADNÉ

  • 1 kg rajčat
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1 červená cibule
  • 3 stroužky česneku
  • lístečky čerstvé bazalky
  • 500 ml zeleninového vývaru
  • sůl
  • 300 g fazolí (uvařených předem)

Balsamico cibulka

  • 2 červené cibule
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 3 lžíce balzamikového octa

+ na servírování různé druhy semínek a kvalitních olejů

Na postup mrkněte do videa. :)

reklama
reklama
reklama