reklama

BLOG Live with Anny: Dýňový jahelník

Dýňový jahelník u nás doma patří k nejoblíbenějším podzimním receptům. Je naší oblíbenou volbou, když nevíme co k večeři. V kombinaci s kysaným zelím se jedná o absolutní bombu! Určitě vyzkoušejte, mile vás překvapí. :)

Video: Anna Tůmová: Live With Anny

Dýňový jahelník

4 porce | příprava: 50 minut | SNADNÉ

  • 500 g dýně Hokaido
  • 200 g jáhel (jáhly vařím 1/2)
  • 1 cibule
  • 200 g žampionů - nebo lesních hub
  • 300 g červeného zelí
  • 100 g dýňových semínek
  • sůl
  • celkem cca 4 lžíce olivového oleje

Na postup se mrkněte do videa. :)

Anna Tůmová

Anna Tůmová

Vždy jsem byla nadšenec do vaření a hlavně pečení. Jenže jsem každý den stála před tou samou otázkou - Co uvařit k večeři?

Na internetu mi chyběly zdravé, rychlé a jednoduché recepty, a tak jsem se pustila do vytváření vlastních. Avšak cesta k nalezení toho (pro mě) pravého a zdravého stylu stravování byla dlouhá a na mém blogu (i YouTube kanálu) je podrobně zmapovaná.

Aktuálně se věnuji primárně natáčení videoreceptů, protože si myslím, že jsou tak nejpřínosnější. Z mé zkušenosti se receptu tolik nebojím, když vidím, že jeho postup hravě zvládnu.

Najdete tady zdravější recepty na jídla, která si i tak zachovala výbornou chuť a hlavně jsou prověřené mojí rodinou :)

reklama
reklama
reklama