reklama

BLOG Live With Anny: Domácí mango granola

Domácí granola jde vytvořit bez cukru a bez vloček. No a dokonce i s chutí manga. Mrkněte, jak na to!

Video: Anna Tůmová: Live With Anny
Anna Tůmová

Anna Tůmová

Vždy jsem byla nadšenec do vaření a hlavně pečení. Jenže jsem každý den stála před tou samou otázkou - Co uvařit k večeři?

Na internetu mi chyběly zdravé, rychlé a jednoduché recepty, a tak jsem se pustila do vytváření vlastních. Avšak cesta k nalezení toho (pro mě) pravého a zdravého stylu stravování byla dlouhá a na mém blogu (i YouTube kanálu) je podrobně zmapovaná.

Aktuálně se věnuji primárně natáčení videoreceptů, protože si myslím, že jsou tak nejpřínosnější. Z mé zkušenosti se receptu tolik nebojím, když vidím, že jeho postup hravě zvládnu.

Najdete tady zdravější recepty na jídla, která si i tak zachovala výbornou chuť a hlavně jsou prověřené mojí rodinou :)

Domácí mango granola - bezlepková

cca 9 porcí | příprava: 20 minut + pečení | SNADNÉ

  • 200 g mangového pyré (očistěné a rozmixované mango)
  • 30 g kokosového tuku
  • 30 g sezamu
  • 50 g slunečnicových semínek
  • 35 g vlašských ořechů (klidně přidejte více, já použila zbytek, co jsem měla doma)
  • 100 g mandlí
  • 100 g kešu
  • 30 g jáhlových pukanců (pokud chcete paleo granolu, tak vynechte)
  • 40 g kokosu (používám bio, ten není tak suchý)
  • 100 g pokrájených švestek
  • 100 g rozinek
  • na dochucení - lžička skořice nebo lžíce kakaa

Mrkněte na video, ať víte, jak na to. :)

reklama
reklama
reklama